Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Solemar Travel - Tengerpartinyaralások

Foglalás

1. lépés - Árajánlatkérés

Amennyiben megtetszett egy vagy több utazás, akkor kérje kötetlen ajánlatunkat, hogy mi a szabad kapacitások ellenőrzését elvégezhessük.  Ajánlatot kérhet a választott nyaralásról a kereső rendszerben közvetlen vagy megteheti e-mailben, telefonon vagy akár faxon is, ahogy Önnek a legkényelmesebb. Az árajánlat kérése nem jelent semmi elkötelezettséget, ezért minél hamarabb lépjen kapcsolatba velünk, hogy ne maradjon le az akciókról, kedvezményekről és több lehetőség közül választhasson.

A honlapunkon feltüntetett árak csupán tájékoztató jellegűek, az utazásszervezők és hajótársaságok  fenntartják a jogot a kedvezményes árak értesítés nélküli visszavonására. Az adott  nyaralásra vonatkozóan mindig az utazásszervező illetve hajótársaság foglalási rendszerében közölt árak tekinthetőek érvényesnek (melyek akár naponta többször  is változhatnak).

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően készített, konkrét utazásra, útvonalra és dátumra vonatkozó opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül.

A közeli indulási dátumoknál a legtöbb utazásszervező nem engedélyezi az opciós foglalás lehetőségét, ilyenkor amennyiben le szeretné foglalni az adott utazást csak végleges foglalás készíthető.

2. lépés – Választás, Opciós foglalás

A szabad helyek és pontos árak ismeretében könnyen kiválaszthatja a megfelelő utazást ha esetleg nem tud választani, segíthetjük döntését, ismertetve az adott ország, nyaralóterület, illetve útvonalak, hajók jellegzetességeit. Amennyiben a nyaralás / hajóút kiválasztásra került, jelezze nekünk minél hamarabb, (hiszen az árak és szabad helyek gyorsan változhatnak) hogy elkészíthessük opciós előfoglalását, ezután megküldjük az utazási szerződést. A legtöbb esetben az opció pár napig van érvényben, az opció lejárati dátumáról minden esetben tájékoztatást adunk. Ritka esetben, vagy közeli indulásoknál előfordul, hogy opcióval már nem köthető le az adott szoba/ kabin, ilyenkor a lehető legkevesebb időnek kell eltelnie a foglalási szándék, a fizetés valamint az utazási szerződés aláírása között.

3. lépés – Foglalás megerősítése

Miután az előfoglalás elkészült, Önnek arról kell gondoskodnia, hogy visszaküldi részünkre (e-mailben, faxon vagy személyesen) aláírva:

  • az utazási szerződést
  • az utasok adatait tartalmazó adatlapot
  • valamint a hajóút lefoglalásához szükséges előleget vagy szükség esetén a teljes összeget, a megadott határidőn belül

Amennyiben a fenti három feltétel teljesül, Ön véglegesíti foglalását

4. lépés - Visszaigazolás

Az aláírt utazási szerződés és részvételi díj előleg vagy teljes összegének megérkezése után az Ön által megadott adatokkal véglegesítjük foglalását és az erről szóló dokumentumokat elküldjük, foglalását visszaigazoljuk.

 

Fizetés

A részvételi díj és egyéb megrendelt szolgáltatás kifizetése háromféleképpen lehetséges:

1. átutalással (HUF)

2. bankszámlánkra való közvetlen befizetéssel az ország bármely Uni Credit Bank fiókjában (HUF, EUR )

3. készpénzzel irodánkban (HUF, EUR )

Bankbefizetés és átutalás esetén feltétlenül a megjegyzésbe kérjük, írja meg nevét és a foglalása azonosítószámát, melyet előzetesen elküldünk.

Az utazás lefoglalásakor a teljes részvételi díj 40%-a fizetendő, a fennmaradó összeg legkésőbb az utazás indulása előtt 30 nappal fizetendő. Amennyiben az indulás dátuma 30 napon belül van, akkor a teljes részvételi díj fizetendő. A hajótársaságok ettől eltérő feltételeket is szabhatnak, ezekről külön tájékoztatjuk.

BANKI ADATOK

Számlatulajdonos:

Solemar Travel Kft
5600 Békéscsaba, Andrassy 30 fsz.3

 

HUF Bankszámlaszám: 10918001-00000081-31650008 (Uni Credit Bank ( HUF))

SWIFT: BACXHUHB
IBAN: HU41 1091 8001 0000 0081 3165 0008 (Uni Credit Bank ( HUF))

EUR Bankszámlaszám: 10918001-00000081-31650053 (Uni Credit Bank (EUR))
IBAN: HU87 1091 8001 0000 0081 3165 0053 (Uni Credit Bank (EUR))

*A fizetés pénzneme euró vagy forint. Az eurós árak forintban történő befizetése esetén SAJÁT SZERVEZÉSŰ ÚTJAINKNÁL az UNICREDIT BANK, partnerirodáink ajánlatánál az adott cég bankjának  napi deviza eladási árfolyamát vesszük alapul. Amilyen pénznemben fizetik az előleget, abban kell a hátralékot is fizetni.

még töltünk